Wednesday 21 August 2013

Magic mouse

This German magic mouse's first action of wizardry was to duplicate herself. I couldn't believe my eyes! So there is one mouse for Anke's friend, and another one for her daughter - she is the designer of this pretty mouse lady.

There was one thing I was asked not to sew: the teeth. And I made little differences - different shades for the dresses, and different pendants for the necklaces. Ladies, would you be happy to see the very same dress and jewellery on somebody else?!


Varázsegerek - bár nem a legkedvencebb fajta rajzom, mégis élveztem varrni. Valahogy minden jól jött ki, jó lett a szabásminta, a köténynek való itt hevert az egyik polcomon, a kardigánnak való fonal pedig ott várt egy kupac seszínű gombolyag tetején a boltban, ahova legelőször betértem. És volt pont megfelelő színű csillagflitterem (bár Anke beérte volna a farokra hímzett csillagokkal - de akkor hol tartotta volna a varázserejét az egér?!), és a folpack papírhengere pont megfelelő átmérőjű volt a cilinderhez. És csak kettő volt abból a pici csiszolt gyöngyből itthon, amikből a medálok lettek. És még sorolhatnám a kis csodákat :-)
Van még valakinek kétsége, hogy ezek tényleg varázsegerek??

No comments:

Post a Comment